Bejelentés


kakukkfű biotéka minden ami természetes


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Nyitva tartás
Hétfőtől-péntekig: 9 - 18 -ig
Szombaton: 9 - 13:30 -ig
Vasárnap: ZÁRVAA Kakukkfű Biotéka több, mint 5 éve várja kedves Vásárlóit a város szívében, a Bajcsy Zs. Endre utca 11. sz. alatt, az Édesség bolt mellett.
Az üzlet az egészséges életmódra törekvők, vagy akár az alternatív gyógymódokat keresők tárháza.
A segítőkész Tulajdonos szellemiségét és életszemléletét tükröző kis bolt, minden, ami természetes...
Kínálatában megtalálni úgy a vegetáriánus és reform étrend, mint a glutén mentes termékek, bio élelmiszerek, kenyerek, sütemények vagy a gyógynövény alapú készítmények nagy választékát, vitaminok, teák, étrend kiegészítők, nem gyógyszernek minősülő gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok.


kakukkfubioteka@gmail.comAnyukám egy kedves Barátja két éve hozta létre ezt a figyelemre méltó honlapot, ami az egészséges lelket építő hasznos időeltöltésről szól, a Balaton-felvidékről, főként annak legszebb részéről a Káli-medencéről, tele programokkal, ajánlókkal, gondolatokkal. Ha arra járnátok, találtok nála szállást, kölcsön bicajokat (felnőttet és gyereket egyaránt), túrajavaslatokat, tavaszi és nyári futóversenyeket, egy kis geológiát, sok-sok fotót és vidámságot. kattints a képre!
Üzenetküldés
Szóljon hozzá!

E-mail címed:
Szöveg:Hírek
3 természetes módszer az arcüreggyulladás kezelésére

1. Gőzölés Évtizedek óta használják a gőzölést az arcüreggyulladás kezelésére, és a módszert az orvosok is hatásosnak ismerik el. A forró gőz belélegzése – főleg, ha az valamilyen nyugtató főzetből származik – felgyorsítja a gyógyulást, már akkor is, ha naponta csak 15 percet végzed. Szakemberek szerint a legjobb a kamillatea vagy a sós víz, de az oreganó olaj is nagyon sokat segíthet. 2. Sós-vizes öblögetés Amennyiben naponta kétszer tengeri sós vízzel gargalizálsz és orröblítést is végzel, már nagyon sokat tehetsz az egészségedért. Nem csak megelőzheted a betegség kialakulását, hanem a só fertőtlenítő hatásának köszönhetően a már meglévő gyulladást akár három nap alatt megszüntetheted. Ha az orröblítést nem bírod elviselni a sós vizes orrspay is sokat segíthet! 3. Csípős fűszerek Torma, wasabi, chili, bogyiszlói paprika...bármilyen csípős fűszer, ami könnyezésre késztet, az hatásosan megtisztíthatja az eldugult orrodat, így megakadályozza azt, hogy begyulladjon az arcüreged. Válaszd ki közölük a kedvencedet és fogyassz 2 evőkanállal az ételedbe keverve naponta kétszer.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!